Tapasillan päätteksi lautaselle päätyi vielä täyteläistä briejuustoa ja makeaa aprikoosihilloketta. Briejuusto on yksi lempparijuustoni, joten tämä kyllä maistui. Myös uusi tuttavuus aprikoosihilloke oli oikein pirteän makuista, joskin aika makeaa.
Aprikoosihilloke:
250 g kuivattuja aprikooseja
½ dl vettä
½ dl hunaja-omenaviinietikkaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
Suikaloi kuivatut aprikoosit. Mittaa kattilaan kaikki aineet. Keitä 20 minuuttia ja anna jäätyä. Tarjoile briejuuston kanssa.
Pirteän väristä hilloketta. Pitää joskus tehdä.:) Brie-juuston kanssa erilaiset hillot sopii loistavasti. Itse tykkään kriikunahillon kanssa, kun siinä on hieman kirpeyttäkin.;)
VastaaPoistaJoo, kannattaa kokeilla :)
Poista