Yrttinen kanapasta:
Broilerit:
400 g broilerin sisäfileitä
400 g broilerin sisäfileitä
ripaus valkopippuria
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
Kastike:
1 rkl oliiviöljyä
Kastike:
2-3 valkosipulinkynttä
2 dl kuohukermaa
1 rkl kuivattua persiljaa
1/2 nippua ruohosipulia silputtuna
½ tl suolaa
½ tl suolaa
150 g creme fraichea
Lisäksi:
Lisäksi:
200 g spaghettia
ruohosipulisilppua koristeeksi
Ota broilerin sisäfileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Mausta valkopippurilla, suolalla ja oliiviöljyllä. Kuumenna paistinpannussa tilkka öljyä ja paista fileet kypsiksi ja kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Sisäfileiden kypsennys kestää noin 6-7 minuuttia. Nosta kypsät fileet folionyytin sisään, jotta ne pysyvät lämpiminä tarjoiluun asti.
Kuumenna pastan keitinvesi kiehuvaksi. Mausta ruokalusikallisella suolaa. Keitä spaghetteja 8 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan.
Hienonna valkosipulit ja kuulota niitä hetki pannulla. Lisää joukkoon kuohukerma, persilja sekä ruohosipulit. Mausta suolalla. Anna kastikkeen keittyä kasaan sillä aikaa, kun pasta kypsyy. Valuta pasta. Viimeistele kastike creme fraichella ja sekoita pastan joukkoon. Tarjoile broilerin sisäfileiden kanssa. Koristele ruohosipulilla.
Skorpionin keittiössä myös Facebookissa. Tykkää!
ruohosipulisilppua koristeeksi
Ota broilerin sisäfileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Mausta valkopippurilla, suolalla ja oliiviöljyllä. Kuumenna paistinpannussa tilkka öljyä ja paista fileet kypsiksi ja kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Sisäfileiden kypsennys kestää noin 6-7 minuuttia. Nosta kypsät fileet folionyytin sisään, jotta ne pysyvät lämpiminä tarjoiluun asti.
Kuumenna pastan keitinvesi kiehuvaksi. Mausta ruokalusikallisella suolaa. Keitä spaghetteja 8 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan.
Hienonna valkosipulit ja kuulota niitä hetki pannulla. Lisää joukkoon kuohukerma, persilja sekä ruohosipulit. Mausta suolalla. Anna kastikkeen keittyä kasaan sillä aikaa, kun pasta kypsyy. Valuta pasta. Viimeistele kastike creme fraichella ja sekoita pastan joukkoon. Tarjoile broilerin sisäfileiden kanssa. Koristele ruohosipulilla.
Skorpionin keittiössä myös Facebookissa. Tykkää!
Nam! Näyttää todella hyvältä! Täytyy ehdottomasti kokeilla! =)
VastaaPoistaKiitos :) Olin itsekin todella tyytyväinen lopputulokseen. Paljon hyviä makuja :)
PoistaHerkullista!:) Creme fraiche antaa kastikkeisiin kivan maun. Olen todennut ihan saman, että nuo sisäfileet on hyviä. Vähällä vaivalla niistä saa paljon paremmat suikaleetkin kuin mitä valmiit on. Ja sisäfileet on aika tasalaatuisia joihinkin pihveihin verrattuna. Ärsyttää aina, kun paketissa on yksi todella iso ja paksu pihvi ja sitten jotain pieniä riekaleita, vaikka pitäisi tietty määrä samanlaisia pihvejä olla.
VastaaPoistaOlen huomannut saman ongelma noissa pakkauksissa, että siellä saattaa olla ihan mitä tahansa. Varmaan pitäisi ostaa tiskistä, että saisi valita itselleen samankokoiset pihvit. Mutta broilerin sisäfileiden nimeen vannon tällä hetkellä - ei ole tarvinnut pettyä vielä kertaakaan :)
PoistaMeillä syödään ihan luvattoman vähän broileria. Ehkä osittain sen kalliin hinnan takia, ja kun laatukaan ei aina ihan vastaa odotuksia. Mutta tämä ohje sai kyllä veden herahtamaan kielelle!! Täytyypi pistää ohje korvan taakse...
VastaaPoistaNykyisin tuntuu, että kaikki ruoka alkaa olla niin kallista, että ihan sama mitä syö, niin aina maksaa. Kun ikää (ja töissä käymisen myötä myös rahaakin) tulee lisää, niin oppii arvostamaan laatua ja ostamaan parempia raaka-aineita. Aiemmin käytin aina broilerin fileesuikaleita tai rintafileitä, mutta nyt kyllä ajattelin siirtyä kokonaan noihin sisäfileisiin. Niissä on huima ero! :)
PoistaHei, poju on arponut sinut voittajaksi blogissani olleessa arvonnassa, paketti lähtee matkaan, kun saan osoitteesi. sarppus@luukku.com . Onnea.
VastaaPoistaJihuu!!! :) Superhappy! :) Lähetin sulle meiliä.
Poista