11. joulukuuta 2011

Paistettu lohi ja crème fraiche-kastike

Paistettu lohi:

400-500 g lohifileetä
suolaa
mustapippurirouhetta
rasvaa paistamiseen

Nypi lohesta suurimmat ruodot pois sormituntumalla. Leikkaa lohi annospaloiksi ja ripottele pinnalle suolaa ja reilusti mustapippuria. Anna maustua 10 minuuttia. Kuumenna rasva pannussa ja paista kaloja ensin nahkapuoli alaspäin. Paista muutamia minuutteja, käännä kalapalat varovasti toisinpäin ja paista vielä hetki. Tarjoile crème fraiche-kastikkeen ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Crème fraiche-kastike:

1 prk crème fraichea
1 tl sinappia
1 tl sokeria
suolaa
valkopippuria

Sekoita mausteet ranskankermaan ja anna maustua jääkaapissa sen aikaa, kun valmistat lohen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti