18. marraskuuta 2012

Pohdintoja... ja ravintolavinkki

Olen viime aikoina pohtinut ruokabloggaamisen syvimpiä saloja. Bloggaus on hirveässä nosteessa ja sen ympärille liittyy nykyisin mitä ihmeellisempiä media- ja markkinointimaailman kiemuroita. Vaikka suhtaudun itsekin avoimin mielin markkinointiin blogeissa, olen miettinyt kuitenkin, kenen mielipiteitä blogit tuovat esiin. Kuuluuko blogissa tavallisen kotikokkaajan vai eri ruokafirmojen äänet? Onko uutuustuote juuri sinun mielestäsi ihanaa vai onko se ihanaa siksi, että olet saanut ilmaistuotteen testattavaksi? Mitä tuotteita hehkuttaisit blogissa, jos poimisit itse tuotteet kaupan hyllyltä sen sijaan, että olet saanut ne markkinointiyhteistyön kautta?

Itse olen tavallinen nuori nainen, joka on kiinnostunut ruuanlaitosta ja leipomisesta sekä perinteistä että uusista trendeistä. Oikeasti minun näköistä syötävää on juuri se karjalanpaisti tai kestosuosikkini mokkapalat. Tuntuu vaan, että nykyisin monet yrittävät olla jotain, mitä eivät olekaan. Villitykset cakepopseista whoopie-leivoksiin täyttävät trenditietoiset blogit. Itsekin kokeilen usein uusia leivonnaisia tai koitan kehitellä eri variaatioita ihan arkiruoista. Olen kuitenkin huomannut viime aikoina ikävöiväni peruskorvapuustia... mihin se on unohtunut kaiken tämän trenditietoisen bloggaamisen keskellä? Satunnaisten cupcakes-kokeilujen lomassa haluan pitäytyä tässä omassa kotileipuri-jutussani ja koittaa jättää kikkailut muille. Minulle ruoanlaitto ja leivonta on mielekästä puuhaa arjen aherruksen keskellä, tärkeintä on maku, kiva tekeminen ja syöminen hyvässä seurassa :)

Tilityksen jälkeen mennään kuitenkin vähän kevyempään aiheeseen, nimittäin menneeseen Tallinnan lomaani. Oltiin mieheni kanssa rentoutumassa pari päivää kylpylälomalla ja nautimme tietysti myös hyvästä ruoasta. Kävimme tuttavani suosituksesta aivan ihanassa italialaisessa ravintolassa vanhassa kaupungissa. Voin lämpimästä suositella Controventoa Tallinnan matkailijalle, sillä se oli todella tunnelmallinen ja viihtyisä ravintola. Palvelu oli moitteetonta, ruoka hyvää ja annokset olivat isot ja hinnat pienet :) Me söimme siellä täyteläiset Spaghetti alla carbonarat (10,7€) ja joimme italialaista Montepulciano d`Abruzzo-punaviiniä (3,9€ 22cl). Nam! Vieläkin herahtaa vesi kielelle :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti