18. tammikuuta 2013

Kebabpitaleivät

Vapaapäivät arkena on kyllä niin luksusta! Eilispäivän viihdyin pyjamapäällä kotona, luin kirjaa, laitoin ruokaa ja otin vaan rennosti :) Lounaaksi kasasimme avomieheni kanssa kebabpitaleivät, joista tuli kyllä tosi hyvät. Tein niille chilisen tomaattikastikkeen, jossa oli kunnolla potkua. 

Kebabpitaleivät:

4 pitaleipää
400 g kebablastuja
tilkka rypsiöljyä paistamiseen

salaattia
paprikaa
punasipulia
1 prk kermaviiliä
1 pss holiday dipmixiä

Chilinen tomaattikastike:

1 rkl rypsiöljyä
2 valkosipulinkynttä
500 g paseeraattua tomaattia
chiliä jauheena
paprikajauhetta
suolaa

Kuumenna öljy pannussa. Purista joukkoon kaksi valkosipulinkynttä ja kuullota nopeasti. Lisää paseerattu tomaatti. Mausta chili- ja paprikajauheilla sekä suolalla. Anna kiehua hiljalleen sillä aikaa, kun paistat kebablastuja toisella pannulla. Lämmitä pitaleivät mikrossa. Täytä lämmitetyt taskut suikaloidulla salaatilla, paprikalla ja punasipulilla sekä kebabilla, tomaattikastikkeella ja holiday-dipillä. 







4 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä :) Mistähän saisi gluteenittomia pitoja tai tacoja..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ainakin Santa Marian Taco Shells ja Taco Tubs-maissikuoret on gluteenittomia, mutta pehmeitä pitaleipiä tai tortilloita saa kyllä hakea. Yhteen aikaan oli gluteenittomia tortilloita myynnissä, mutta niiden myynti taidettiin lopettaa?

      Kun tuossa keskustelupalstoja ja blogeja selasin, moni keliaakikko kertoi käyttävänsä tortilloina Moilasen Flat Bread-rieskoja. Niitä löytyy kaupan pakastealtaasta.

      Poista
    2. Joo toi flat bread ei ehkä ole ihan huono idea :) kiitti!

      Poista