10. marraskuuta 2010

Kinkkuananas-pastavuoka

Kinkkuananas-pastavuoka:

250 g fusillia
lihaliemikuutio
1 pss savupalvikuutioita
1 prk ananaspaloja
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 dl ruokakermaa
mustapippuria
paprikajauhetta
1 tl persiljaa
1 -2 tl sinappia

Keitä fusilleja 10 minuuttia lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Kuullota kuutioituja sipuleita tilkassa öljyä. Lisää joukkoon savupalvikuutiot ja ruokakerma. Mausta mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla persiljalla sekä sinapilla. Voitele uunivuoka ja kaada sinne valutetut pastat ja ananakset sekä kinkkukastike. Sekoita ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200C asteessa noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti