15. toukokuuta 2011

Grillikausi avattu!

Oltiin viikonloppuna Espoossa koiravahteina ja perjantai-iltaa vietettiin grillauksen, saunomisen ja tietysti jääkiekon merkeissä :) Grillattavana meillä oli possun pihvejä, makkaraa, herkkusieniä ja maissia. Herkkusieniin löytyy ohje täältä. Lisäksi syötiin fetasalaattia, perunasalaattia ja raejuustoa.
























Porsaan pihvit:


280 g porsaan ulkofileepihvejä
kalamataoliiviöljyä
suolaa
mustapippuria rouheena

Laita pihvit kulhoon. Roiskuttele päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua ainakin puoli tuntia huoneen lämmössä. Grillaa parilalla kauniin ruskeiksi ja kunnes ovat sopivan kypsiä.
























Grillaa ensin makkarat, maissit sekä herkkusienet, jotta ne ehtivät kypsyä kunnolla. Aloita pihvien grillaus, kun esim. makkarat ovat saaneet jo vähän väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti