27. syyskuuta 2011

Tulinen rahka-kinkkutäyte uuniperunoilla

Tein taas pitkästä aikaa uuniperunoita ja kokeilin tällä kertaa täytteeseen Valion uutta maustettua rahkaa "makea & tulinen". Taas ihan yksinkertainen ja maistuva resepti, josta riittää neljän uuniperunan täytteeksi.

Tulinen rahkakinkkutäyte:

½ punasipuli
1 pss savusuikaleita
paprikajauhetta
1 prk Valio maustettu rahka makea & tulinen
1 prk creme fraichea

Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi. Kuullota pannulla sipulia ja lisää joukkoon savusuikaleet ja paista vielä hetki. Mausta paprikajauheella. Sekoita kulhossa rahka ja creme fraiche. Lisää joukkoon kinkkusipuliseos.

2 kommenttia:

  1. Olenkin miettinyt mitä niistä uusista suolaisista rahkoista voisi tehdä ja tässäpä tulikin niin hyvä ehdotus että pakko kokeilla joku päivä! :D

    VastaaPoista
  2. Joo, oli hyvää! Kannattaa kokeilla :)

    VastaaPoista