6. syyskuuta 2012

Inspiration

Inspiration = inspiraatio, innostus, innoite, hyvä idea, innoituksen antaja!! Syksyllä sitä aina odottaa jotain uutta ja jännää tapahtuvan, jotain josta voisi innostua. Tänä syksynä sitä todella on luvassa! Mitä kaikkea seuraavat kuukaudet tuovat tullessaan, se jää vielä nähtäväksi. Kaikkea ei voi paljastaa vielä :) Tässä kuitenkin vähän esimakua...

Lokakuussa blogimaailmaan syntyy uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon myös minun blogini on kutsuttu mukaan! Huippua! :) Inspiration tarjoaa lukijoilleen ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia. Vastaaminen ei vie kauaa aikaa :) Kyselyyn pääset vastaamaan sivupalkin yläreunasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti