2. heinäkuuta 2014

Pinaattimunakasrulla savulohitäytteellä

Kokkausintoni on viime aikoina keskittynyt aiemmin hyväksi havaittuihin resepteihin, joten blogin puolella ei ole ollut kauheasti raportoitavaa. Jos meikäläisen ruokaintoilut kuitenkin kiinnostaa, kannattaa seurata Skorpionin keittiötä Facebookissa tai instagramissa (@jenniiikaroliina).

Tänään kuitenkin pyöräytin meille nopean, mutta erittäin herkullisen lounaan. Pinaatti toimi munakasrullassa savulohitäytteen kanssa loistavasti ja sanoisin, ettei tästä puuttunut mitään. Onneksi sitä jäi vielä pala, niin voi vaikka napsia herkun iltapalaksi tai huomiseksi lounaaksi :)

Pinaattinen munakasrulla:

150 g pakastepinaattia
4 kananmunaa
2½ dl kevytmaitoa
1 tl suolaa
3/4 dl täysjyvävehnäjauhoja
3 rkl öljyä

Sulata pakastepinaatti ja purista siitä ylimääräinen neste pois. Riko kulhoon kananmunat ja sekoita joukkoon pinaatti, maito ja suola. Lisää myös jauhot ja lopuksi öljy. Kaada munakastaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200C asteessa noin 20 minuuttia.

Savulohitäyte:

250 g lämminsavulohta
1 prk Creme Cuisine sipulisekoitusta

Sekoita lämminsavulohi ja creme cuisine. Kuumenna täyte paistinpannulla. Levitä täyte paistetun munakaslevyn päälle ja kieritä munakas rullalle. Nosta tarjolle salaatin kanssa.



9 kommenttia:

  1. Huh! Todella hyvän näköstä!! :)

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanan näköistä! Täytyykin kokeilla. Oliko kyseessä siis ihan täysikokoinen iso uunipelti vai minkä kokoiselle pellille taikina riittää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä kyseessä on ihan täysikokoinen uunipelti. Kuvassa ei ole kuin puolet munakasrullasta :)

      Poista
  3. Kokeile pinaattia, se toimi hyvin :) Kiitti texmex-rullavinkistä. Pitkään aikaan en ollu tehny munakasrullaa, mutta ehkä nyt intoudun tekemään taas erilaisia kun tää oli niin hyvää :)

    VastaaPoista
  4. Tosi herkullinen lounas, maistuisi! Munakasrulla on kyllä mielettömän hyvää.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maistui kyllä hyvälle pitkästä aikaa ja erityisesti tämä uusi yhditelmä lohi&pinaatti toimi :)

      Poista
  5. Näyttää todella herkulliselta :) Kiva kokonaisuus!

    VastaaPoista