26. huhtikuuta 2011

Appelsiinijuustokakku

Appelsiinijuustokakku:

175 g dominoita
50 g margariinia

4 liivatelehteä
130 g valkosuklaata
200 g appelsiinituorejuustoa
2½ dl Flora Vanillaa

koristeluun 1 appelsiini + tummaa suklaata

Murskaa dominot pieniksi muruiksi ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Laita irtopohjavuokaan leivinpaperi pohjalle ja taputtele keksiseoksesta tiivis pohja kakulle.

Sulata valkosuklaa. Sekoita suklaan joukkoon tuorejuusto. Vaahdota Flora Vanilla ja sekoita tuorejuustosuklaaseokseen. Purista liivatelehdistä vedet pois ja kaada päälle tilkka kiehuvaa vettä, jotta lehdet "sulavat". Kaada liivate ohuena nauhana täytteen sekaan. Kaada täyte pohjan päälle ja siloita pinta nätiksi. Anna kakun tekeytyä jääkaapissa yön yli.

Leikkaa appelsiinista koristeita esim. piparkakkumuotin avulla. Koristele vielä tummalla suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti