14. lokakuuta 2012

Indiedays Inspiration avataan pian!

Sain kesällä mielenkiintoisen kutsun, johon en voinut sanoa ei. Indiedays on puuhannut muoti- ja kauneuspainotteiselle sivustolleen laajennusta, jossa mukana on myös ruoka-, sisustus- ja lifestyle-blogeja. Uusi, upea Indiedays Inspriation avataan pian ja voin sanoa, että sitä kannattaa odottaa! Mukana on kaiken kaikkiaan 300 blogia, jotka tuovat mukanaan tuhansia ideoita. On hienoa olla mukana tässä fantastisessa porukassa :) Parasta uudessa Indiedays-sivustossa on upea, värikäs kuvavirta, josta voi klikkailla lukemaan itseään kiinnostavia blogikirjoituksia.


Mitä uusi blogiyhteisö sitten merkitsee Skorpionin keittiössä? Heti Inspirationin alkuhetkistä sisälläni on palanut uudenlainen halu kehittää blogiani. Olen pyrkinyt kehittämään blogini visuaalista ilmettä ja ottamaan parempia, laadukkaampia ja mielenkiintoisempia ruokakuvia. Jo uudistettu ilme ja uudenlaiset kuvat ovat tuoneet lisää vilinää blogiin, mutta Inspirationin myötä toivon muidenkin uusien silmäparien löytävän reseptieni pariin.

Indidays tarjoaa VIP-mahdollisuuden teille lukijoille päästä tutustumaan Inpiration-sivustoon ennakkoon. Osoitteessa http://indiedays.com/showroom/inspiration/ voit jättää sähköpostiosoitteesi kutsua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti