29. lokakuuta 2012

Sydänten surujen kakku

Tämä resepti on peräisin äitini reseptiarkistosta. Mistä se on sinne päätynyt, sitä en tiedä. Sydänten surujen kakku onnistuu varmasti keneltä tahansa, vaikka olisi jauhopeukalo keskellä kämmentä, sillä aineet vaan sekoitetaan keskenään. Ei siis mitään vatkausta, ei väliä aineiden lisäämisjärjestyksellä tai muuta sellaista, missä voisi mennä pieleen. Kaakaon suklainen maku ja rahkan tuoma pehmeys lohduttavat varmasti, jos joku painaa mieltä...
























Sydänten surujen kakku:

5 dl venhäjauhoja
4 dl sokeria
1 tl suolaa
3/4 dl leivontakaakaota
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
1 prk maitorahkaa
½ dl maitoa
150 g sulatettua margariinia
2 kananmunaa

Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista uunin alaosassa 175C asteessa noin 1 tunti. Tarkista kypsyys cocktailtikulla. 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti