30. lokakuuta 2013

Välimeren kanasalaatti

Salaattia pitäisi tehdä useamminkin ruoaksi, kun siitä tulee niin hyvä olo ja mieli. Tähän salaattiin makua tuo Välimeren klassikkoainekset mozzarellasta oliiveihin ja aurinkokuivattuihin tomaatteihin. Pari kertaa olen ostanut noita pieniä mozzarellahelmiä, kun ne on niin söpönnäköisiä ja helppoa heittää suoraan salaatin sekaan :) 

Välimeren kanasalaatti:

300 g kanasuikaleita
1 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 ruukku jääsalaattia
1 avokado
1/2 punainen paprika
10 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
10 kpl kalamata-oliiveja
200 g mozzarellahelmiä

Ruskista kanasuikaleet öljyssä ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Anna jäähtyä. Huuhtele jääsalaatti ja revi se kulhoon. Poista avokadosta kivi ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi. Pilko myös paprika ja suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Halkaise kalamata-oliivit ja lisää joukkoon vielä mozzarellahelmet.



4 kommenttia:

  1. Avokadoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja! Naaaaaam!

    VastaaPoista
  2. Pakko kokeilla! :)

    Jos haluat kokeilla ripsenpidennyksiä, kannattaa osallistua mun blogissa olevaan arvontaan. Mä harvoin "mainostan" arvontoja mutta niin monet ovat kiinnostuneita niitä kokeilemaan niin miksi ei levittää sanaa. :) xx

    Voita ilmaiset ripsenpidennykset täältä!

    VastaaPoista