2. lokakuuta 2011

Herkkuillallinen

Juhlistettiin poikaystävän kanssa seurustelun vuosipäivää hyvän ruoan merkeissä :) Pääruoaksi tehtiin viljaporsaan lehtipihvit, jotka paistoin voissa ja maustoin paiston jälkeen suolalla ja pippurilla. Samalla paistoin pieneksi lisäkkeeksi punasipulia ja miniluumutomaatteja. Pihvien kanssa syötiin ranskalaisia ja bearnaisekastiketta. Jälkiruoaksi keiteltiin kuumaa kinuskia ja jäisiä marjoa. Oli kyllä tosi hyvää, nam!




































Kuuma kinuski ja jäiset marjat:

2 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria

jäisiä marjoja

Keitä kattilassa kuohukermaa ja fariinisokeria 10-20 minuuttia, kunnes kinuski on sopivan paksua. Tarjoa jäisten marjojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti