22. heinäkuuta 2010

Siskon nakkipata

Pikkusiskon kanssa kokkailtiin tälläistä arkiruokaa :)

Nakkipata:

tilkka öljyä
1 sipuli
1 porkkana
500g nakkeja
2 tomaattia
3 valkosipulin kynttä
2 dl ruokakermaa
1,5 dl juustoraastetta
mustapippuria
pastaa



















Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi. Kuutioi sipuli ja leikkaa kuoritusta porkkanasta ohuita siivuja. Kuulota sipuleita ja porkkanoita tilkassa öljyä. Pilko nakit ja tomaatit ja lisää nekin pannuun. Kuutioi valkosipuli ja lisää sen pataan. Lopuksi kaada joukkoon ruokakerma sekä juustoraaste. Mausta mustapippurilla ja halutessasi suolalla.



















Keitettiin minulle ja poikaystävälle täysjyvämakaronia ja siskolle gluteenitonta tagliatellea.

1 kommentti:

  1. ajattelin kyllä että tän nimi on nakkipasta, mut menköön :D

    VastaaPoista