Kääretorttu:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl venhäjauhoja
0,7 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja lisää varovasti sekoittaen munasokerivaahdon sekaan. Paista 225C uunin keskiosassa n. 7 minuuttia. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille heti paistamisen jälkeen ja ota toinen leivinpaperi irti paistetusta tortusta. Anna jäähtyä ja tee sillä aikaa täyte.
Täyte:
2 dl kermaa
1 prk sitruunarahkaa
½ litraa mansikoita
0,25 dl sokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja sokeri. Pilko mansikat kuutioiksi. Levitä täyte jäähtyneelle torttulevylle. Kieritä rullalle pitkältä sivulta alkaen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti