Kinkkukiekot:
500g lehtitaikina- tai torttutaikinalevyjä
200g paprika-chilisulatejuustoa (Arla Ingman Eva 9%)
n. 200-250g kinkkukuutioita
1 rkl sinappia
reilusti tuoretta persiljaa
1 kananmuna voiteluun
Levitä taikinalevyt pöydälle sulamaan. Sekoita kulhossa sulatejuusto ja kinkkukuutiot. Mausta täyte sinapilla. Leikkaa reilusti tuoretta persiljaa silpuksi ja sekoita sekin täytteen sekaan. Kaulitse taikinalevyjä hieman leveämmiksi - siis lyhyemmältä sivulta. Levitä täytettä taikinalevylle, varo kuitenkin levittämästä täytettä liikaa, ettei se pursu yli. Kieritä taikinalevy rullalle lyhyeltä sivulta alkaen. Leikkaa taikinatangosta noin 1-2 cm paksuisia kiekkoja. Paina valmiit kiekot leivinpaperille uunipellin päälle. Voitele kananmunalla ennen paistamista. Paista uunin keskiosassa 225C asteessa noin 10-15 minuuttia eli, kunnes kinkkukiekot ovat saaneet pintaansa kauniin ruskean värin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti