5. lokakuuta 2010

Juustoinen makaronilaatikko

Juustoinen makaronilaatikko:

5 dl tummaa makaronia

Tomaattikastike:
400 g nautasikajauhelihaa
2 pientä sipulia
2 valkosipulin kynttä
500 g paseerattua tomaattia
aurinkokuivattua tomaattia kuutioina
oreganoa
suolaa
paprikajauhetta
mustapippuria

Juustokastike:
50 g margariinia
½ dl vehnäjauhoja
6 dl rasvatonta maitoa
200 g juustoraastetta
muskottipähkinää

Keitä makaroneja noin 7 minuuttia. Kuori ja pilko sipulit. Ruskista jauheliha ja sipulit ja lisää kastikkeen muut aineet. Anna hautua 15 minuuttia. Sulata margariini kattilassa, lisää jauhot ja anna niiden kypsyä hetki. Lisää maito ja juusto sekä muskottipähkinä. Voitele uunivuoka ja lisää vuorotellen kastikkeita ja makaroneja. Laita päällimmäiseksi juustokastiketta. Paista 175C asteessa 40 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti