Munakasrulla:
Pohja:
6 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl oreganoa
Täyte:
1 pss savusuikaleita
½ punainen paprika
½-1 sipulia
2 dl creme bonjour cuisinea (valkosipuli ja yrtit)
1 dl juustoa
Sekoita kulhossa kananmunat ja maito. Lisää jauhot kokoajan sekoittaen. Mausta suolalla ja oreganolla. Anna taikinan turvota hetken aikaa. Lämmitä uuni 200C asteeseen. Kaada taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille ja paista noin 20 minuuttia. Valmista sillä välin täyte, kun pohja paistuu uunissa.
Pilko sipuli ja paprika. Kuullota niitä öljyssä pannussa. Lisää joukkoon savusuikaleet ja creme cuisine. Sekoita ja lisää lopuksi vielä juusto.
Ota paistunut pohja uunista. Levitä täyte tasaisesti pohjan päälle ja paista munakasta vielä 5 minuuttia. Anna munakkaan jäähtyä hetki ja kääri se leivinpaperin avulla rullaksi pitkältä sivulta lähtien.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti