14. syyskuuta 2010

Makkarastroganoff

Makkarastroganoff:

1 lenkkimakkara
1 sipuli
2 maustekurkkua
2 valkosipulinkynttä
75 g tomaattipyreetä
1 prk smetanaa
1 lihaliemikuutio
1 rkl paprikajauhetta
2 rkl vehnäjauhoja

Kuori ja paloittele lenkki kuutioiksi. Pilko sipuli ja valkosipuli. Paista makkaroita pannussa pinnoiltaan ruskeiksi ja lisää sipulit. Kun sipulitkin ovat ruskistuneet hieman, lisää paprikajauhe, lihaliemikuutio, tomaattipyree ja jauhot koko ajan sekoittaen. Kaada pannuun vettä sen verran, että makkarat peittyvät. Anna hautua 10 minuuttia. Pilko maustekurkut kuutioiksi ja lisää ne ja smetana lopuksi. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti