Kakkupohja:
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja lisää jauhot varovasti sekoittaen taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunin alaosassa 175C asteessa noin 25 minuuttia.
Täyte:
omenamehua kostutukseen
omatekoista puolukka-omenahilloa
2 juniorbanaania
2dl vispikermaa
½ prk rahkaa
sokeria
Leikkaa kakku kahteen osaan. Kostuta pohja omenamehulla. Levitä päälle puolukka-omenahilloa. Siivuta banaanit ja levitä siivut pohjan päälle. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää rahka. Levitä banaanien päälle rahkakerma ja laita kakkupohjan kansi sen päälle. Kostuta myös kansiosaa omenamehulla. Lisää vielä vähän puolukka-omenahilloa ja päällystä kakku kermarahkalla. Koristele kakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti