Edelleenkin tykkään syödä wokkini melko miedosti maustettuna, tosin meillä wokkia useammin tekee poikaystäväni ja hän tykkää laittaa mm. chiliä ja muita mausteita aika reilulla kädellä. Tässä kuitenkin minun tekemä miedompi wokki :)
Kanawokki:
300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
½ pss itämaisia wokvihanneksia (Rainbow)
n. ½ pss riisinuudeleita
3 rkl makeaa chilikastikettaa
½ tl suolaa
Ruskista kanasuikaleita wokkipannussa tai kyllä tavallinen paistokasarikin käy, kunhan pannussa on sen verran reunoja, että siihen mahtuu koko wokki. Lisää wokvihannekset pannuun ja kypsennä 7 minuuttia. Kiehauta kattilassa pieni määrä vettä ja laita riisinuudelit pehmenemään kuumaan veteen noin kahdeksi minuutiksi. Mausta wokki suolalla ja makealla chilikastikkeella. Kun kanat ja vihannekset ovat kypsiä, lisää pehmentyneet riisinuudelit pannuun, sekoita ja wokki on valmis!
Innostuin siitä Markun tekemästä niin piti ihan ostaa aineet :P tosin ei oo pannua :S
VastaaPoistaJee! Ei haittaa mitään vaikkei oo wokkipannua, ei meilläkään toi oo ollu kauaa, eli onnistuu ihan hyvin myös normaalissa pannussa :)
VastaaPoistamun nuudelit meni mössöks :( ei ollu ton näköstä ehkä..
VastaaPoistano keitit niitä varmaan sit liian kauan, ne ei oikeesti tarvii melkein muuta kun että ne kastuu kuumassa vedessä.. eli minuutia tai kaks riittää! :)
VastaaPoistasen ei siis tarviis es kiehua niinkö? vaan lämmin/kuuma vesi :)
VastaaPoistajoo ei tarvii, ne pehmenee tosi nopeasti kuumassa vedessä :)
VastaaPoista