Pitsapohja:
2,5 dl vettä
2 tl kuivahiivaa
½ tl suolaa
n. 6 dl venhäjauhoja
2 rkl oliiviöljyä
Täyte:
1 prk tomaattipyrettä
1 valkosipulin kynsi
1 pss kinkkukuutioita
1,5 persikkaa
1 tomaatti
9 siivua kevyt meetvurstia
n. 200g juustoraastetta
Eli liota hiiva lämpimään veteen, lisää suola ja jauhot sekä lopuksi oliiviöljy. Alusta taikinaa kunnes se irtoaa kulhon reunoista. Kaulitse taikina leivinpaperin päälle pellille. Levitä tomattipyree pohjalle. Kuutioi persikat, tomaatti ja meetvurstisiivut ja lisää pohjalle. Lisää lopuksi juusto pitsan päälle. Paista 250C n. 15 minuuttia.
Pizza ennen paistamista...
...ja valmis pizza :)
nam hyvän näköstä, mäkin haluun 8)
VastaaPoistaTestasin tämän reseptin juuri äsken ja tulin siihen tulokseen että paras pitsapohja IKINÄ! Pohjasta tuli mukavan rapsakka kun esipaistoi 15min pelkästään tomaattipyreen kanssa. Sen jälkeen kaikkine täytteineen ja uudestaan uuniin 20 minuutiksi. Sain kehuja mieheltäni että oli tähän asti paras pitsapohja. Kiitos siitä sinulle!:)
VastaaPoistaTosi kiva kuulla :) Herkullisia pizzahetkiä teille!
Poista