15. tammikuuta 2011

Pestoinen kanapasta

Halusin tehdä jotain sellaista ruokaa kanasta, jotka en ole ennen tehnyt. Viime aikoina pestohammastani on kolottanut ja siksi päätinkin tehdä pestoista kanaa. Kaapistani löytyi myös ruispastaa, jota en ollut aiemmin maistanut, joten sekin pääsi mukaan reseptiin. Se oli oikeastaan aika samanmakuista kuin muutkin tummat pastat, eli minusta ruis ei hirveästi maistunut siinä. Mutta hyvää oli kuitenkin. Paprikaa ohjeeseen tulee vain puolikas, mutta jos minulla olisi ollut sitä enemmän, ruokaan olisi ihan hyvin sopinut vaikka kokonainenkin paprika.

Pestoinen kanapasta:

300 g maustamattomia kanasuikaleita
1 rkl rypsiöljyä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
4 dl vettä
3 rkl vihreää pestoa
3 dl ruispastaa
½ punainen paprika
2 dl ruokakermaa



















Kuori ja pilko sipulit. Kuumenna öljy vokkipannussa ja ruskista kanat sekä kuullota sipulit. Lisää joukkoon vesi ja pesto. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pastat. Keitä 5 minuuttia. Pilko paprika ja lisää se mukaan. Lisää myös ruokakerma. Keitä vielä 3 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti