Kesäheinän salaatti:
frisee-salattia
tuoretta basilikaa
uunikuivattuja tomaatteja
marinoituja mozzarellapalloja
Uunikuivatut kirsikkatomaatit:
250 g kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
provencen yrttisekoitusta
Leikkaa tomaatit kahtia asettele vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Lorauta oliiviöljyä päälle. Mausta suolalla, pippurilla ja yrttisekoituksella. Kuivata uunissa 125C asteessa 2½ tuntia.
Marinoidut mozzarellapallot:
1 pss mozzarellapalloja
1 dl oliiviöljyä
½ tl suolaa
½ tl hunajaa
pippurisekoitusta
tuoretta basilikaa
Huuhtele mozzarellapallot huolellisesti. Laita lasipurkin pohjalle ensin mozzarellat. Kaada päälle öljy ja mausteet. Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
Revi kulhoon salatti ja basilikan lehdet. Asettele päälle mozzarellat ja kuivatut tomaatit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti