15. elokuuta 2010

Keltainen kanakeitto

Pastakanakeitto:

300g maustamattomia kanasuikaleita
tilkka öljyä
n. 1 litra vettä
1 lihaliemikuutio
currya
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
1 sipuli
1 pss pakastekasvissuikaleita
1½-2 dl keltaista sydänmakaroneja
2 dl ruokakermaa (15%)
100g ruohosipulituorejuustoa (kevyt)
1 paprika kuutioina



















Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutio sekä mausteet veteen. Lisää pakastekasvissuikaleet ja sydänmakaronit kiehumaan maustettuun liemeen. Keitä lähes kypsäksi. Ruskista kanasuikaleet paistinpannulla ja yhdistä ne kattilaan kiehumaan muiden ainesten sekaan. Kuulota myös hienonnettu sipuli ja lisää sekin. Lisää lopuksi pienet paprikasuikaleet, ruokakerma, tuorejuusto ja anna keiton kiehahtaa vielä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti