21. syyskuuta 2011

Pasta carbonara

Ihanan kermaista pastaa herkutteluun! :)

Pasta carbonara:

170 g amerikan pekonia
1 sipuli
1 kananmuna
2,5 dl Kippari-ruokakermaa
reilu 100 g emmental-juustoraastetta
mustapippuria myllystä
300 g tagliatellea tai spagettia


Kuutioi pekoni. Kuori ja pilko sipuli. Paista pekonia paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää sipuli. Keitä pasta al dente. Sekoita kulhossa keskenään kananmuna, ruokakerma ja juustoraaste. Valuta ja huuhdo keitetty pasta. Lisää pastan joukkoon pekoni-sipuliseos ja muna-kermaseos. Mausta mustapippurilla. Kuumenna hetki, jotta munaseos hyytyy, mutta jätä ruoka kuitenkin mehevän kosteaksi. Tarjoa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti