7. helmikuuta 2013

Sitruunaista luomupossua rucolapedillä

Koska kaikki marmoriulkofileet olivat menneet meiltä piiloon, lautasellemme päätyi luomupossun sisäfileetä. Ei aivan sama asia, mutta toimi näinkin :) Yksinkertaisia perusmakuja ja tosi hyvää, pehmeää lihaa, joten kyllä kelpasi nautiskella.

Sitruunaista luomupossua rucolapedillä:

1 kg luomupossun sisäfileetä
1 dl rypsiöljyä
reilusti suolaa ja mustapippuria
2 sitruunaa
luomu rucolaa

Öljyä possu ja hiero pintaan suolaa sekä mustapippuria. Anna maustua pari tuntia. Paista fileet kuumalla pannulla kypsiksi, muttei kuiviksi. Kääri folion sisään vetäytymään. Leikkaa sitruunat puoliksi ja paahda puolikkaita pannulla, kunnes niiden pinta on saanut vähän väriä. Levitä vadille runsaasti rucolaa ja leikkaa fileet pieniksi suupaloiksi vihreän rucolapedin päälle. Purista joukkoon vielä paahtuneen sitruunan mehua.






2 kommenttia:

  1. Kiva resepti :) tykkään kauheasti rucolasta, mutta en ole hetkeen sitä taas syönyt. Täytyypä hakea viikonloppuna kaupasta.

    annemi/52weeksofdeliciousness

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Possun, sitruunan ja rucolan yhdistelmä toimii :)

      Poista