Sitruunaista luomupossua rucolapedillä:
1 kg luomupossun sisäfileetä
1 dl rypsiöljyä
reilusti suolaa ja mustapippuria
2 sitruunaa
luomu rucolaa
Öljyä possu ja hiero pintaan suolaa sekä mustapippuria. Anna maustua pari tuntia. Paista fileet kuumalla pannulla kypsiksi, muttei kuiviksi. Kääri folion sisään vetäytymään. Leikkaa sitruunat puoliksi ja paahda puolikkaita pannulla, kunnes niiden pinta on saanut vähän väriä. Levitä vadille runsaasti rucolaa ja leikkaa fileet pieniksi suupaloiksi vihreän rucolapedin päälle. Purista joukkoon vielä paahtuneen sitruunan mehua.
Kiva resepti :) tykkään kauheasti rucolasta, mutta en ole hetkeen sitä taas syönyt. Täytyypä hakea viikonloppuna kaupasta.
VastaaPoistaannemi/52weeksofdeliciousness
Kiitos! Possun, sitruunan ja rucolan yhdistelmä toimii :)
Poista