Jokiravunpyrstöjä ja patonkia:
2 esipaistettua täysjyväpatonkia
300 g jokiravunpyrstöjä
0,75 dl oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
½ sitruunan mehu
ripaus suolaa
mustapippuria
Paista patongit paketin ohjeen mukaan. Anna patonkien jäähtyä ja valmista raputäyte. Valuta ravuista liemi pois. Viipaloi valkosipulinkynnet, poista chilistä siemenet ja suikaloi se. Mittaa kattilaan oliiviöljy, viipaloidut valkosipulinkynnet ja suikaloitu chili. Kuumenna liemi ja anna sipuleiden ja chilin hautua hetki. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon jokiravunpyrstöt. Mausta suolalla, mustapippurilla ja vastapuristetun puolikkaan sitruunan mehulla.
Leikkaa patonki parin sentin viipaleiksi. Kaada lautaselle vähän maustunutta öljyä rapujen joukosta. Dippaa patonkia öljyyn ja nosta päälle lusikallinen rapuja kastikkeineen.
herkkua <3
VastaaPoistaniin on :)
Poistanam nam, tätä ohjetta täytyy kokeilla :)
VastaaPoistatodellakin kannattaa :)
PoistaNäyttää kyllä erinomaiselta! Kokeiluun!
VastaaPoistaKiitos! Suosittelen :)
Poista