2. heinäkuuta 2013

Mansikka-leipäjuustosalaatti

Mansikka-aika on parhaimmillaan ja kohta täytyisikin alkaa säilöntäpuuhiin. Viime viikolla tein meille lounaaksi ihanaa mansikkasalaattia :) Simppeliä ja hyvää!

Mansikka-leipäjuustosalaatti:

leipäjuustoa
mansikkaa
friseesalaattia
rucolaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Huuhtele ja kuivaa rucola ja friseesalaatti. Kuutioi leipäjuusto ja leikkaa mansikat neljään osaan. Sekoita pienen oliiviöljytilkan joukkoon ripaus suolaa ja mustapippuria. Sekoita öljy salaattipohjaan ja nostele päälle mansikat ja juustokuutiot. Tarjoa heti.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Nyt söisin mielelläni tuollaisen salaattiannoksen. Mansikat ja leipäjuusto sopivat hyvin salaatteihin.:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Aina on ilo syödä ruokia, joissa on väriä :) Ja mikäs sen parempaa kesällä kuin mansikka. Meillä ei kauheasti käytetä leipäjuustoa, mutta tähän se sopi oikein mainiosti, joten varmasti jatkossa tulen käyttämään enemmän muissakin yhteyksissä.

    VastaaPoista