11. syyskuuta 2013

Jauhopeukalot pyörimään

Syksyn yksi mielenkiintoisimmista kilpailuista on pyörähtänyt käytiin ja sainkin siihen liittyen tänään aivan mahtavan tuotepaketin suoraan ovelle kannettuna. Myllärin Luomu ja Tomi Björck etsivät Suomen inspiroivinta leipojaa seuraavan puolen vuoden ajan ja tarkoituksena on laittaa jauhot pöllyämään keittiössä kuukausittain vaihtuvan teeman tahtiin :)

Syyskuun teemana on "Viljaisaa välipalaa" ja siihen sainkin paljon inspiraatiota Myllärin Luomulta saaduista tuotteista. Reseptiä pukkaa tuota pikaa :)

Onko Myllärin Luomun tuotteet teille tuttuja entuudestaan? Itse olen käyttänyt esimerkiksi mustikkakukkoon ja ruissämpylöihin Myllärin luomu ruisjauhoa.

Kilpailun etenemistä voi seurata Myllärin Luomun Facebook-sivuilla.6 kommenttia:

 1. Vau, siinä on kyllä hyvä satsi leipomisjuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Vitsailin jo kotona, että täytyy ottaa päivätöistä vapaata, että ehtii testata kaikkea :)

   Poista
 2. Kyllä kelpaa leipoa!
  Ja minulle ainakaan eivät nämä tuotteet ole kovin tuttuja,joten mielenkiinnolla odottelen mitä niistä kehittelet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa :) Hetkeen ei tarvitsisi leipää ostaa kaupasta, jos vaan ehtisi ja kehtaisi leipoa leivät niin tummat kuin vaaleat noista aineista. Ihan huippu juttu! :)

   Poista
 3. Mahtava paketti! Noista leipoo jo pitkän aikaa.:) Muuten ihan kiva idea innostaa ihmisiä leipomaan enemmän, mutta ehdot kilpailuun liittymisessä olivat vähän sellaiset, että jätin itse mieluummin väliin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin vähän monttu auki hetken, kun tuijottelin tuota jauhomäärää! :) Tykkään myös tämän kilpailun ideasta ja ehdottomasti liputan sen puolesta, että kaikkien pitäisi leipoa enemmän ja tehdä esimerkiksi leipää itse.

   Ymmärrän, mitä tarkoitat noista kilpailun säännöistä. Kuitenkin punnitsin asian niinpäin, että lähdin kisaan mukaan.

   Poista