18. syyskuuta 2013

Myllärin Luomun kaakao-smoothie

Myllärin Luomulta saamieni tuotteiden joukossa oli paketti Kaakaokaurapuuroa. Annospusseihin pakatut puurot ovat jo itsessään todella käteviä ja hyviä väli- tai aamupaloja, mutta paketin takaa löysin myös mielenkiintoisen smoothie-reseptin, jota piti heti testata.

En ollut tullut aiemmin ajatelleeksi, että annoskaurapuurosta voisi tehdä herkullisen smoothien. Kaakao-smoothie syntyy muutamassa minuutissa ja on taatusti tervellinen välipala. Täysjyväkaura sisältää paljon kuitua ja proteiinia, jotka auttavat pitämään nälkää loitolla. Mielestäni tällä reseptillä tuli oikein hyvä, viljaisan makuinen smoothie, joka on kivaa vaihtelua hedelmäisille smoothie-juomille.

Kaakao-smoothie (2:lle):

2 pss Myllärin Luomu Kaako-kaurapuurohiutaleita
2 dl maustamatonta jogurttia
2 dl rasvatonta maitoa

Mittaa kaikki aineet blenderiin. Sekoita ja nauti heti. Jos smoothieen vielä voimakkaamman kaakon maun, lisää joukkoon vielä ruokalusikallinen kaakaojuomajauhetta.




Onko kukaan tehnyt aiemmin kaurapuurohiutaleista smoothieta? :)

2 kommenttia:

  1. Heips! Juu, kyllä minä olen useinkin heittänyt smoothien sekaan myös kaurahiutaleita. Sopivat tosi hyvin! Aamupalaksi syön monesti rahkaa tai luonnonjogurttia, jossa on kaurahiutaleita, soijarouhetta, siemeniä yms. Hiutaleet ovat hyviä ihan sellaisenaankin maidon ja hunajan kanssa, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaurahiutaleissa on kyllä ihanan pehmeä maku :) Täytyy testata niitä rahkan kanssa, sitä en ole vielä kokeillut :)

      Poista