Osallistun tällä reseptillä Myllyn Paras pastaresepti 2013-kilpailuun, josta järjestetään äänestys Facebookissa lokakuun lopussa. Eniten ääniä saanut voittaa ja reseptin loihtija palkitaan kahden hengen illallisella valitsemassaan ravintolassa.
Kana-pekonipasta:
400 g broilerin rintafileitä
½ tl suolaa
½ tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 punainen paprika
140 g pekonia
2 valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa
200 g creme fraichea
tuoretta persiljaa
500 g Myllyn Paras kihara spagettia
Leikkaa broilerin rintafileet pituussuunnassa puoliksi nopeuttaaksesi kypsentämistä. Mausta fileet suolalla ja paprikajauheella ja paista pannulla öljyssä kypsäksi. Siirrä sivuun odottamaan.
Kuutioi paprika ja valkosipulinkynnet. Leikkaa pekoni suikaleiksi. Paista pekonia pannulla omassa rasvassaan, lisää joukkoon myös paprikat ja kypsennä, kunnes pekoni on saanut reilusti väriä. Lisää pannulle valkosipulit ja kuullota hetki. Kaada joukkoon ruokakerma ja anna kastikkeen keittyä kasaan hetki.
Kuumenna isossa kattilassa reilusti vettä. Mausta kiehuva vesi suolalla ja keitä spagettia 10 minuuttia paketin ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä.
Kuutioi paistetut broilerin rintafileet ja silppua persilja. Viimeistele pastakastike creme fraichella, broilerikuutioilla ja persiljalla. Tarjoa kihara spagetin kera.
Pasta on aina hyvä valinta arkeen ja juhlaan :) onnea kisaan!
VastaaPoistaKiitos paljon! :) Se on totta, että pastasta saa sekä juhlavia että arkisia ruokia aikaiseksi :)
PoistaHerkullinen pasta. Onnea kilpailuun! Ehkä sinut nähdään videolla kokkaamassa tuo pasta-annos.:)
VastaaPoistaKiitos kiitos :) Videolla kokkaaminen on kyllä aika pelottava ajatus :D Heh! :)
PoistaSen verran pelottava, että itse sen vuoksi hylkäsin koko kilpailukutsun.;D
Poista