Possupihvit:
2 x 150 g porsaan ulkofileepihvi
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl soijakastiketta
reilusti mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
Ota pihvi huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Hiero possun pintaan sinappi, soijakastike, mustapippuri ja suola. Anna maustua sen aikaa, kun valmistat kastikkeen. Paista pihvit kypsiksi muutama minuutti puoleltaan ja tarjoa herkkusienikastikkeen kanssa.
Herkkusienikastike:
200 g tuoreita herkkusieniä
1 pieni sipuli
2 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl kuohukermaa
mustapippuria
suolaa
koristeluun ruohosipulia
Puhdista sienet ja leikkaa ne viipaleiksi. Kuutioi sipuli. Kuumenna pannussa voi ja paista sieniä ja sipuleita, kunnes ne ovat saaneet vähän väriä ja enimmät nesteet ovat haihtuneet sienistä pois. Ripottele pintaan vehnäjauhot ja anna niiden imeytyä hetki. Kaada joukkoon kuohukerma. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Koristele valmis kastike ruohosipulilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti