Ohraiset juustoteeleivät:
2 dl Myllärin Luomu ohrahiutaleita
1 dl Myllärin Luomu täysjyvävehnäjauhoja
1 ½ dl Myllärin leivontakarkeaa vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 dl emmental-juustoraastetta
2 dl maitoa
50 g sulatettua voita
Sekoita ohrahiutaleet ja vehnäjauhot keskenään. Lisää joukkoon leivinjauhe, suola ja juustoraaste. Sekoita ja lisää lopuksi maito sekä sulatettua voita. Taputtele pellille joko kaksi isoa pyöreää teeleipää tai vaihtoehtoisesti 8-10 pientä pyöreää teeleipää. Pistele haarukalla teeleipiin reikiä. Paista 225C asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoile lämpimänä voin kera.
Näyttää tosi herkuilta!
VastaaPoistaJa herkkua ne olivatkin :)
PoistaHerkullisen näköisiä. Juuri uunista tulleet teeleivät on ihania.:)
VastaaPoistaKiitos :) Kyllä maistui pitkästä aikaa! :)
Poista