26. huhtikuuta 2014

Raikas vesimeloni-fetasalaatti

Tässä toinen erittäin simppeli resepti vaikkapa sitä vappu-piknikiä ajatellen. Vappu on lähtölaukaus kesään ja piknik-kauden avauskattaukseen, johon sopii hyvin raikas salaatti. Mitä lähemmäksi kesää mennään, sitä yksinkertaisemmaksi ruoanlaitto muuttuu. Tuoreet, hyvät raaka-aineet takaavat herkulliset maut ilman mitään kikkailuja, kuten tässäkin salaatissa.

Vesimeloni-fetasalaatti:

500 g vesimelonia
100 g fetaa
2 rkl oliiviöljyä
ripaus mustapippuria
tuoretta basilikaa

Kuutioi vesimeloni ja feta. Revi päälle basilikan lehtiä, lisää loraus oliiviöljyä ja mustapippuria myllystä. Nauti heti keväisessä auringonpaisteessa :)


4 kommenttia:

  1. Nam! tämä on kyllä ehdottomasti yksi kesien suosikkisalaatti, niin raikas ja herkullinen. Fetaa syön vuoden ympäri mutta vesimelonia tulee syötyä pääasiassa kuumina kesäpäivinä, toivottavasti niin on tiedossa monta tänä kesänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkästä aikaa söin vesimeloni ja se maistui ihanan raikkaalta ja mehukkaalta :) Toivottavasti tulee tosiaan ihana kuuma kesä, niin voi nauttia kaikista tällaisista herkuista!

      Poista
  2. Oi, vitsi, totahan pitää kokeilla! Mä pistän nykyjään kaikkiin salaateihin baby pinaattia... toi melonisalaatti ois just sopivaa vaihtelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesimeloni salaatissa oli virkistävää vaihtelua :) Kannattaa kokeilla!

      Poista