Suklaa-cupcakes:
2 kananmunaa
1½ dl sokeria
50 voita sulatettuna
4 dl vehnäjauhoja
½ dl leivontakaakaota
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
½ tl suolaa
1 dl maitoa
100 g tummaa suklaata
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vaahtoon vuorotellen maitoa, sulatettua voita ja jauhoseosta. Pilko suklaa pieniksi kuutioiksi ja lisää valmiin taikinan joukkoon. Jaa taikina muffinssivuokiin (12-15 kpl) ja paista uunin keskiosassa 200C asteessa noin 15-20 minuuttia. Jäähdytä ja kuorruta.
Kuorrutus:
120 g voita
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl vanilja-aromia
150-200 g tomusokeria
vihreää elintarvikeväriä
nomparelleja koristeluun
Vaahdota pehmeä voi notkeaksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, vanilja-aromi ja tomusokeri. Vatkaa sekaisin ja värjää massa lopuksi elintarvikevärillä. Laita massa pursotinpussiin ja pursota jäähtyneiden muffinssien päälle. Koristele vielä nomparelleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti