5. helmikuuta 2012

Täyteläinen lohipasta

Tein eilen paistettua lohta meille ruoaksi ja olin ostanut kalaa vähän yli tarpeiden, joten lopusta lohesta täytyi keksiä jotain tänään. Ja pastahan siitä sitten syntyi :)

Lohipasta:

8 kerää tagliatellepastaa
300 g lohta kuutioina
suolaa
1 pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
1 prk creme fraichea
½-1 dl maitoa
sitruunamehua
pippuria
suolaa
ruohosipulia

Kuutioi lohi ja mausta suolalla. Kuori ja pilko sipulit. Keitä pastaa 6-7 minuuttia. Laita voi pannuun sulamaan ja kuullota siinä sipuleita muutama minuutti. Lisää lohikuutiot ja paista hetki. Ripottele päälle vehnäjauhoja. Lisää ranskankerma ja maito. Sekoita kunnolla. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Leikkaa lopuksi joukkoon tuoretta ruohosipulia ja kuumenna vielä hetki. Valuta keitetty pasta ja sekoita lohikastike sen joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti