18. huhtikuuta 2012

Broileripiirakka

Uudesta Yhteishyvä Ruokalehdestä kokeilin vähän ohjetta muunnellen tehdä tällaista broileripiirakkaa. Aiemmin en ole broilerista piirakkaa tehnyt, mutta yllätyin positiivisesti, sillä tämä ohje ainakin toimi tosi hyvin :)

Broileripiirakka:

Pohja:
120 g voita
2½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ dl vettä

Nypi voi ja jauhot. Lisää suola ja vesi. Sekoita taikina tasaiseksi ja painele piirakkavuoan pohjalle.

Täyte:
300 g kanasuikaleita
1 rkl öljyä
suolaa ja pippuria
140 g pekonia
½ punainen paprika
1 prk ranskankermaa
1 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
1 kananmuna
ripaus paprikajauhetta



















Ruskista kanasuikaleet öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita ne sitten sivuun odottamaan. Kuutioi pekoni ja paprika. Paahda pekonia pannulla, lisää joukkoon paprikat ja kypsennä hetki. Sekoita lopuksi kanasuikaleet niiden joukkoon. Levitä piirakkapohjan päälle.

Sekoita kulhossa ranskankerma, ruokakerma, juustoraaste, kananmuna ja paprikajauhe. Lisää kanatäytteen päälle. Paista uunin alaosassa 225C asteessa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti