14. elokuuta 2012

Parmankinkku-herkkusienipasta

Tällaista gurmeeta tällä kertaa :) Poikaystävä toi kauppareissultaan kotiin parmankinkkua ja tuorepastaa, joten niistä sitten kehittelin tällaista herkkua.

Parmankinkku-herkkusienipasta:

rypsiöljyä
300 g jumboherkkusieniä
1 pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
100 g parmankinkkua
2 dl ruokakermaa
suolaa
mustapippuria myllystä
reilusti ruohosipulia silputtuna

taglietellea
parmesan-lastuja

Poista sienistä jalat ja kuutioi sienet pieniksi paloiksi. Kuori ja pilko sipulit sekä kuutioi parmankinkku. Kuumenna öljy pannussa ja paista ensin sieniä, kunnes ne ovat saaneet väriä. Lisää pannuun sipuli ja kinkut sekä purista joukkoon valkosipuli. Kypsennä hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada sekaan ruokakerma ja lopuksi silputtua ruohosipulia. Tarjoa tuorepastan ja parmesan-lastujen kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti