Pepperoni-muffinssit:
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
½ dl silputtua ruohosipulia
100 g emmental-raastetta
100 g pepperonia
2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
½ dl rypsiöljyä
Sekoita kaikki kuivat aineet ja mausteet keksenään. Lisää joukkoon juustoraaste ja pieniksi paloiksi pilkottu pepperoni. Lisää lopuksi ruokakerma, kananmunat ja rypsiöljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinssipellille tai muffinssivuokiin. Tästä taikinasta saa 12 reilun kokoista muffinssia. Paista uunin keskiosassa 225C asteessa noin 15 minuuttia.
Näyttää herkulliselta! Oliko pepperonin kanssa ongelmaa, että olisi tehnyt muffareista liian rasvaisen makuisia?
VastaaPoistaKiitos :) Ei alkuunkaan ollut ongelmaa ,että olisi ollut liian rasvaisen makuista. Jossain kohtaa maistui aika suolaiselta, jos pepperonia oli osunut enemmän siihen kohtaan. Oikein hyvin toimi tämä makuyhdistelmä :)
PoistaNam, toi oli varmaan tosi hyvää :) mä kirjauduin lukijaksi, kun sulla on mielenkiintoisia ja helppoja reseptejä, joita tulen varmasti kokeilemaan.
VastaaPoistaJoo! :) Kiitos paljon kommentista ja kiva, jos tykkäät blogini sisällöstä :) Ylimääräinen kikkailu on usein ihan turhaa, joten pyrin pitämään reseptit yksinkertaisina ja helppoina. Yleensä kaikki resepteihin tarvittavat raaka-aineet löytyvät ihan lähi-Alepasta tai Prismasta - ei tarvitse lähteä kiertelemään erikoisputiikeissa sitä varten :)
PoistaHaha se on hyvä tietää, nimittäin pitää myöntää että olen niitä henkilöitä, jotka kiertävät kolme eri kauppaa ennen kuin löytää kaikki haluamansa raaka-aineet :D
PoistaPakko kokeilla ensin yksin itselleni ja tehdä sitten vaikka Lassellekin joskus jos onnistuvat! :D
VastaaPoistaJoo! Ilman muuta :) Toivottavasti maistuu teillekin!
PoistaOnpa herkullisen näköisiä! Ja vaikka mitä hyviä ohjeita täällä muutenkin. Mainio blogi!
VastaaPoistaKiitos paljon! :)
Poista