17. helmikuuta 2014

Bonusta verkkoshoppailusta

Sain viime viikolla mieluisan yhteydenoton Ostohyvitys.fi-palvelusta, joka tarjoaa verkko-ostoksista bonusta. Heidän sponsoroimana pääsin shoppailemaan yhdessä yli 450:stä palvelussa mukana olevasta verkkokaupasta. Parasta palvelussa on se, että bonus todella on oikeaa rahaa, joka maksetaan asiakkaan tilille. Kyse ei ole mistään alennusseteleistä tai -kupongeista, jotka käyvät vain tiettyyn verkkokauppaan seuraavaa ostokertaa varten, vaan rahasta, jota voi käyttää sen jälkeen taas mihin lystää :)

Arvaatte varmaan, mille virtuaalikaupan hyllylle päädyin valitsemaan tuotteita - Sokoksen ruoanvalmistus ja keittiötarvikeosastolle :)

Minulla on pidemmän aikaa ollut ostoslistalla pari erilaista vuokaa, jotka keittiöstäni puuttuvat. Sain nyt vihdoin hankittua isomman silikonisen torvikakkuvuoan sekä suorakaiteen mallisen leipävuoan. Olin myös pitkään himoinnut Lékuén Decomax koristelukynää, joka päätyi nyt ostoskoriin. Päädyinpä tekemään myös pari heräteostosta, kuten Lékuén höyrykääreen, jossa voi höyryttää kasviksia uunissa tai mikrossa muutamassa minuutissa. Ostosten loppusummaksi kertyi 99,05 euroa ja sain siitä Ostohyvityksen kautta bonusta 4,75 % eli 4,71 euroa.

Ostosten tekeminen Ostohyvitys-palvelun kautta on helppoa. Bonusten saamiseksi täytyy rekisteröityä ilmaiseksi Ostohyvitys.fi-sivustolle. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitaan verkkokauppa ja siirrytään tekemään ostoksia klikkaamalla vihreää "siirry kauppiaan sivulle"-nappia.

Verkkokauppaan siirtymisen jälkeen ei saa vierailla muilla sivuilla ennen kuin on tehnyt ostokset loppuun. Myös muut välilehdet ja mainosten esto-ohjelmat on syytä sulkea ostosten tekemisen ajaksi. Kun ostohyvitykset on hyväksytty ja bonusta on kertynyt vähintään 15 euroa, rahat voidaan tilittää takaisin asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.


Ostohyvitys.fi tarjoaa Fazerin suklaalevyn kaikille blogini kampanjasivun kautta liittyneille lukijoille, jotka kokeilevat Ostohyvityspalvelua bonusten keräämiseen verkko-ostoksista. Nyt siis kaikki ne, joiden suklaahammasta kolottaa, ei muuta kuin rekisteröitymään Ostohyvitykseen ja ansaitsemaan bonuksia :) Itse siirryn keittiön puolelle testailemaan uusia hankintojani :)4 kommenttia:

 1. Olenkin jo pitkään miettinyt että miten tuo ostohyvitys -juttu oikein toimii, mutta nyt selvisi, kiitos infosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tästä oli apua sinulle :) Itse aion kyllä jatkossakin käyttää Ostohyvitystä, kun tilaan esim. kissan ruoat Zooplussasta, niin saa vielä päälle hieman bonusta. Enemmän ja enemmän sitä tekee ostoksia verkossa, joten tällainen bonussysteemi on tosi kiva! :)

   Poista
 2. Pitäs kyllä itsekin muistaa käyttää ostohyvitystä sillon harvoin kun verkkokaupoista tilailee :)

  VastaaPoista