Sateisen kotoilupäivän illalliseksi tein meille kevyempää ruokaa eli salaattia. Se olikin nopeasti tehty ja myös syöty, sillä savulohi maistui pitkästä aikaa todella herkulliselta.
Savulohisalaatti:
1 ruukku Kartanon salaattia
½ kurkku
2 tomaattia
2 keitettyä kananmunaa
400 g lämminsavulohta
sitruunamehua
mustapippuria
Keitä kananmunia 8-9 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja leikkaa lohkoiksi. Revi kulhoon salaatti, pilko joukkoon kurkku ja tomaatit. Poista lohesta nahka ja mahdolliset ruodot. Lisää kananmunalohkot ja lohi sopivina suupaloina salaatin joukkoon. Mausta salaatti sitruunamehulla ja mustapippurilla.
Savulohisalaatti:
1 ruukku Kartanon salaattia
½ kurkku
2 tomaattia
2 keitettyä kananmunaa
400 g lämminsavulohta
sitruunamehua
mustapippuria
Keitä kananmunia 8-9 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja leikkaa lohkoiksi. Revi kulhoon salaatti, pilko joukkoon kurkku ja tomaatit. Poista lohesta nahka ja mahdolliset ruodot. Lisää kananmunalohkot ja lohi sopivina suupaloina salaatin joukkoon. Mausta salaatti sitruunamehulla ja mustapippurilla.
Selvästi täytyy laittaa seuraavalle kauppalistalle savulohta!
VastaaPoistaEhdottomasti :)
PoistaHerkullisen näköistä. Täytyypä itsekin tehdä jotain tälläistä.
VastaaPoistaKiitos :)
Poista