8. toukokuuta 2014

Savulohisalaatti

Kevät on tuonut mukanaan valitettavan monta harmaata sadepäivää, jolloin olen pysytellyt tiukasti neljän seinän sisällä. Flunssa tuntuu olleen mulla todella tiukassa, mutta ehkä viimein näkyy valoa tunnelin päässä. Jospa tämä tästä :)

Sateisen kotoilupäivän illalliseksi tein meille kevyempää ruokaa eli salaattia. Se olikin nopeasti tehty ja myös syöty, sillä savulohi maistui pitkästä aikaa todella herkulliselta. 

Savulohisalaatti:

1 ruukku Kartanon salaattia
½ kurkku
2 tomaattia
2 keitettyä kananmunaa
400 g lämminsavulohta
sitruunamehua
mustapippuria

Keitä kananmunia 8-9 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja leikkaa lohkoiksi. Revi kulhoon salaatti, pilko joukkoon kurkku ja tomaatit. Poista lohesta nahka ja mahdolliset ruodot. Lisää kananmunalohkot ja lohi sopivina suupaloina salaatin joukkoon. Mausta salaatti sitruunamehulla ja mustapippurilla.



4 kommenttia: