Pekonibroilerikääröt:
broilerin ohutleikettä
broilerin ohutleikettä
suolaa
pippuria
yrttimausteseosta
n. 60-80 g fetaa
6 siivua pekonia
öljyä paistamiseen
1 dl ruokakermaa
1 dl vettä
1 tomatti
½ kanaliemikuutio
Nuiji ohutleikkeitä hieman ohuemmiksi ja mausta ne. Leikkaa fetasta palat jokaisen leikkeen väliin. Käännä leike rullalle ja pyöräytä kaksi pekonisiivua rullan ympärille. Laita cocktailtikulla kiinni. Paista kääröihin väri pannulla öljyssä. Lisää ruokakerma, vesi ja liemikuutio. Anna hautua kannen alla 8 minuuttia. Kuutioi tomaatti ja lisää se kastikkeeseen. Kypsytä vielä hetki ja tarjoa uunijuuresten kanssa.
Uunijuurekset:
2-3 porkkanaa
1 punasilpuli
pala lanttua
palsternakkaa
1 rkl hunajaa
suolaa
pippuria
tilkka öljyä
Kuori ja pilko juurekset ja sipuli. Mausta öljyllä, hunajalla ja mausteilla kulhossa ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille. Paista noin 40 minuuttia 200C asteessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti