Syntinen suklaakakku:
3 rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
2 dl gluteenittomia jauhoja
3 kananmunaa
200g sulatettua margariinia
100 g suklaata pieninä paloina
Kuorrutus:
100g suklaata
nonparelleja
Ei muuta kuin kaikki taikinan aineet vaan sekasin ja silikonivuokaan tai muuhun mikronkestävään astiaan. Mikron tehot täysille (700W) ja kakku kypsentymään 5 minuutiksi.
Kokeiltiin kakun kypsyyttä coctail-tikulla, kuten normaalistikin. Kakun pinta ei tietenkään tule samanlaiseksi kuin uunissa, sillä mikro ei ruskista. Kakku jää siis tavallaan vähän kiiltäväksi.
Sulata mikrossa vielä suklaa. Jäähdytä ja kumoa kakku. Levitä sulatettu suklaa kakun päälle ja koristele nonparelleilla. Kutsu muutama ystävä kylään, sillä tämä kakku ei mahdu yhden eikä kahden herkkusuun mahaan; on nimittäin sellainen pommi! :D
tämä ohje niin laitetaan talteen!! :)
VastaaPoistakiva kuulla! nytkin tulee vesi kielelle, kun muistelen miten ihana tuo kakku oli :)
VastaaPoistaNimi on kyllä osuva ! Niin syntisen makeaa toi kyllä oli. Kiitän sunnuntai-iltani makeuttamisesta ! :)
VastaaPoistaEipä kestä :) Kakku on kyllä niin helppo ja nopea tehdä, että tätä houkutusta on hankala välttää :)
PoistaVoiko tän laittaa uuniin mikron sijaan?
VastaaPoistaEn ole koskaan testannut, en osaa yhtään sanoa.
PoistaHei kiitos! Ihan mahtava ohje,
VastaaPoista! Saatiin ystäväni kanssa sadepäivälle pelastus :)