5. kesäkuuta 2011

Grillausta

Helsingin kaupungin säännöissä on kielletty lämpimän ruoan valmistaminen parvekkeella. Eli grillaaminen ei ole sallittua.. Mikä harmi! Tänä kesänä bongasin Prisman mainoslehdestä asiaan hyvän ratkaisun - OBH Nordican Kentucky BBQ-pöytägrilli, joka toimii siis sähköllä ja sitä voi käyttää myös sisällä. Tänään suunnistimme Prismaan ostamaan tätä grilliä, mutta hyllystä löytyi vain esittelykappale. Grillin hinta on vain 29,90 ja myyjä kertoi, että ne viedään käsistä. Meillä kävi kyllä hyvä tuuri sillä myyjä suostui myymään meille esittelykappaleen hyllystä. Ja sitten eikun grillaamaan :)Grilli on todella helppokäyttöinen ja siinä on portaaton lämpötilansäätö. Grillailimme ihan perinteisiä grillimakkaroita, herkkusieniä ja rypsiporsaan kermapippuri fileepihvejä. Niiden kanssa syötiin perunasalaattia sekä fetasalaattia. Grilli oli yllättävän tehokas pieneksi pöytägrilliksi, eli juuri sopiva meidän tarpeisiin.

4 kommenttia:

 1. Mitenkäs käryt keittiössä? Jaksoiko liesituuletin imeä?

  VastaaPoista
 2. Onko tuokin sellainen malli että kaukaloon laitetaan vähän vettä.... meillä on sellainen iki-vanha ( ja siinä siis laitetaan kaukaloon vettä) ja sitä kuletetaan pitkin suomea mukana mökkireissuilla...menee pieneen tilaan ja on aina käyttövalmis, kun on vaan sähköt.

  VastaaPoista
 3. Maija: Ei ollut mitään käryjä, liesituulettimen vieressä tosiaan grillattiin - sen alle sitä ei saa laittaa. Parvekkeen ovi oli myös auki, että sitä kautta tuli raitista ilmaa keittiöön. Pelkäsin vähän, että jos tulee jotain käryjä, mutta positiivisesti yllätyin, että ei ollut mitään ongelmia sen suhteen :)

  VastaaPoista
 4. Mimmi M: Joo, ohjeissa sanottiin, että voi laittaa pohjalle vettä, mutta se heikentää tehoja vähän, joten ei tällä kertaa laitettu. Suojaksi laitettiin foliota ja grillin oma valumisastia. Tosi hyvin toimi ja oli kyllä onnistunut ostos! :)

  VastaaPoista