Kanelinen omenakuivakakku:
2 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
100 g sulaa margariinia
1 ½ dl omenasosetta
2 dl kermaa
4½ dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
3 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl vanilliinisokeria
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon rasva, omenasose ja kerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Paista uunin alimmalla tasolla 175C asteessa 50-60 minuuttia.
Sait mut kyllä vakuuttumaan hyvästä reseptistä, ja kokeilinkin sitä raparperisoseella. Todellakin mehevää, tykkäsin!!! :)
VastaaPoistaKiva kuulla! Raparperisose kuullostaa myös hyvältä, täytyy joskus itsekin testata :)
VastaaPoista