30. elokuuta 2011

Mariannesuklaakakku

Tällaista herkkua leivoin poikaystävän töihin vietäväksi :)

Mariannesuklaakakku:


200 g margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanijasokeria
4 rkl kaakaojauhetta
1 dl kermaa
100 g mariannerouhetta

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmunat voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan vuorotellen kermaa ja siivilän läpi jauhoseosta. Sekoita tasaiseksi. Paista voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 175C asteessa 60-75 minuuttia uuni alatasolla. Anna kakun jäähtyä vuoassa ja kumoa sitten tarjoilulautaselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti